Kristallidest purskkaevud kodu kaunistamiseks, tervendamiseks ja sageduse tõstmiseks

Armas kristallihuviline,

Purskkaevud on ideaalsed abivahendid kodu kaunistamiseks, tervendamiseks, rahustamiseks, edu saavutamiseks, sageduse tõstmiseks, vee elemendi loomiseks ja palju muude vajalike omaduste tekitamiseks. Kui veevulin kodu põhjatsoonis loob hea lõõgastava ja rahutoova atmosfääri, siis  purskkaevu kristallid täiendavad kodu keskkonda omapoolsete kasulike psühholoogiliste ja energeetiliste omadustega veelgi.

 1. Väike seleniidist 

Seleniidist purskkaev

Seleniidi ja mäekristalli toime:

Seleniit on väga kõrge vibratsiooniga kivi soodustades meeleselgust ning juurdepääsu ingellikule teadvusele. See kristall aitab ankurdada valguskeha ning kogeda selle vibratsiooni siin Maa peal. Olles küll iidne kivi, on seleniidi puhul tegemist ühe kõige võimsama kristalliga, mis vahendab Maale uusi, kõrgemaid vibratsioone. Olles kaootiliste emotsioonide võimas hajutaja ning stabiliseerija, tagab seleniit juurdepääsu alateadvuses toimuva mõistmise juurde. Kivi on äärmiselt hea neile, kes kannatavad une probleemide käes. Maja ümber paigutatuna loob seleniidist võrgustik teie kodule vägeva kaitse ning tuppa asetatud kivi tagab rahuliku ja harmoonilise atmosfääri.

Mäekristall öeldaks olevat planeedi kõige võimsam ravitsev ja energiat võimendav kivi. Kristall on võimeline tõstma teie energia kõrgeima võimaliku taśandini ning lahustama teie karmat. Kivi suurendab psüühilist võimekust ja häälestab teid teie vaimsele eesmärgile. Mentaalsel tasandil aitab mäekristall konsentreeruda ja on suur energiasäästja. Samuti harmoniseerib mäekristall kõiki teie tšakraid ja joondab peenkehi, et te saaksite tunda end tasakaalus olevana.

Seleniit ja mäekristall koos annavad võimsa ühenduse tõstes teie kodu sagedust oluliselt aidates oma vibratsioonidega kõigil ruumis olevatel elusolenditel (inimestel, lemmikloomadel, taimedel) häälestuda uutele  puhtamatele ja kõrgematele sagedustele.

2. Väike aragoniidist lootosõie purskkaev 

Aragoniidist lootosõie purskkaev

Aragoniit muundab geopaatilist stressi ja puhastab blokeeritud väejooni (ley lines) isegi kaugusest. Aragoniit on väga kasulik kivi stressirohketel aegadel, aidates keskenduda positiivsele ning lõõgastuda ja rahuneda. See on eriti hea kivi inimestele, kes sunnivad end liigselt tagant, hõlbustades ülesannete laialijagamist. Aragoniit soodustab distsipliini ja usaldatavust kõige toimuva suhtes. Aragoniidist purskkaev sobib hästi töölaua juurde. Oma praktilise energiaga aitab ta keskenduda käesolevale hetkele ja tegevusele, tuues hajevil inimesi tagasi kehasse. Füüsilisest seisukohast aitab aragoniit teid iseenda kehas mugavalt ja hästi tunda, aidates armastada ennast ja teisi, maandades ja stabiliseerides energiaid enda sees ja ümber.

Jaspis pakub aga kaitset kogudes endasse negatiivse energia, tasakaalustades yini ja yangi ning viies füüsilise, emotsionaal- ja mentaalkeha eeterkehaga vastavusse. Andes julgust probleemidele enesekindlalt vastu seista ning enda suhtes ausaks jääda, tagab jaspis otsusekindluse kõigis püüdlustes ning on toeks olukorras, kus konflikt on vältimatu. See kivi soodustab kiiret mõttetegevust, parandab teie organisatoorseid võimeid ja ettenägemisvõimet uute projektide algatamisel, samuti ergutab kujutlusvõimet ning aitab teie ideedel realiseeruda.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et töölaua juures asetsev aragoniidist, jaspisest ning mäekristallist purskkaev paneb töö lihtsalt lendama.

3. Suur sodaliidist (koos mäekristallidega) purskkaev 

Sodaliidist purskkaev

 Sodaliit selgendab elektromagnetilist saastet ja blokeerib kiirgust. Sellest on kasu inimestele, kes on tundlikud „ haige hoone sündroomi” ehk elektromangnetilise sudu suhtes. Kuna sodaliit rahustab meelt, võimaldab see vastu võtta uut informtasiooni. See soodustab ratsionaalset mõtet, objektiivsust, tõde ja intuitiivset taju koos oma tunnete sõnastamisega. Psühholoogiliselt toob kivi emotsionaalset tasakaalu ja rahustab paanikahoogusid. See võib muuta kaitseolekus või ülitundlikku inimest, lastes vabaks tuumikhirmud, foobiad, süütunde ja kontrollimehhanismid, mis takistavad inimest olemast see, kes ta tegelikult on. Sodaliit tõstab enesehinnangut, kergendades enesega leppimist ja suurendades eneseusaldust. Mäekristallid lisavad omapoolseid väärtuslikke omadusi ning võimendades sodaliidi mõju veelgi.

Sodaliidist purskaev sobib ideaalselt lapse tuppa lapsele, kes kannatab ülalnimetatud vaevuste all.

4. Suur oonüks-marmorist luigekujuline purskkaev (koos mäekristallidega) 

Marmor oonüks luige purskkaev

Oonüks-marmor on väga hea rahustav ja stabiliseeriv kivi. See on jõuduandev ning hirme ja muresid leevendav. Teda saab kasutada ka leina ja kurbuse ravimiseks. Kivi töötab tõhusalt stressimaandajana ning aitab elu juhtimist enda kätte võtta edendades elujõudu, visadust ja enesekontrolli. Aitab langetada tarku otsuseid, liikuda uuele tasandile ning tasakaalustada yini ja yangi. Vanadest harjumustest lahti saada aitavast eraldamiskivist on abi suhte stabiliseerimisel või, kui suhe on oma aja ära elanud, sellest vabanemisel.

Ühesõnaga aitab marmor-oonüks lahti lasta vanast ja liikuda ilusasse uude väestatud perioodi.

5. Suur roosast kvartsist purskkaev 

Roosakvartsist purskkaev

Roosa kvarts on suur tingimusteta armastuse, lõpmatu rahu ja õrnuse kivi. See on kõige tähtsam südame ja südametšakra kristall, õpetades armastuse tõelist omadust. Kivi toob sügavat sisemist tervenemist ja enesearmastust. See armastusekivi aitab iseenesele andestada ja enesega leppida ning äratab eneseusaldust ja enesehindamist. Kui te soovite armastust ligi tõmmata, pole vaja kaugelt otsida-vaadake roosa kvartsi poole. Olemasolevates suhetes taastab see usalduse ja harmoonia ning julgustab tingimatut armastust. See kaunis kivi edendab vastuvõtlikust igat sorti ilule.

Roosast kvartsid purskkaev soodustab armastuse teket kõigi perekonnaliikmete vahel.

Ingeliku reiki seansid

Oma eluülesandest lähtuvalt pakun Ingellikku Reiki seansse, kus puhta ja kõrge sagedusega ingellikud valgusolendid aitavad tõsta meie sagedust muundades madalaid emotsioone ja tihkeid  mõtteblokeeringuid ning kergendavad karmat aidatates mõista eluväljakutseid. Töös kasutan vajadusel kristalle nt tšakrate tasakaalustamiseks ning õrna lõõgastavat näo- ja peamassaaži ingelliku energia paremaks vastuvõtmiseks.

Tervendamine

 Imelist valgust soovides

Agnes

This entry was posted in ABIVAHENDID, INGELLIKU REIKI SEANSID, TERVISETOOTED and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment